Λίγα λόγια για το VoltaStinEllada.gr

To VoltaStinEllada.gr γεννήθηκε τον Σεπτέμβριο του 2022. Βασικός μας σκοπός, είναι να δημιουργήσουμε μια γωνιά στο διαδύκτιο με τις ομορφιές μιας από τις πιο ευλογημένες χώρες του κόσμου, όσο αφορά τη φυσική ομορφιά, τ’ αξιοθέατα και την ιστορία κάθε τόπου. Κάθε εποχή του χρόνου, η χώρα μας έχει κάτι υπέροχο να δείξει και μια μοναδική ιστορία να διηγηθεί.

Θέλουμε και καταφέρνουμε να είμαστε αυθεντικοί. Στα κείμενα που δημοσιεύουμε, αναφέρουμε τις προσωπικές μας εμπειρίες από τα μέρη που επισκεπτόμαστε. Παρουσιάζουμε, επίσης τις δικές μας φωτογραφίες από τις εξορμήσεις που κάνουμε σε κάθε γωνιά της Ελλάδας. Σπάνια θα δείτε να γίνεται αναφορά σε κάποιο μέρος το οποίο δεν έχουμε επισκεφθεί, έστω και παλαιότερα.

Δεν περιοριζόμαστε σε εκδρομές στην ελληνική επαρχία. Η Αθήνα και οι γύρω περιοχές έχουν πολλά αξιοθέατα να δείξουν και πολλές ιστορίες, άξιες αναφοράς. Κατά καιρούς θα διαβάσετε αναφορές από μέρη που βρίσκονται “εντός των τειχών” της Αττικής, αλλά αξίζει να τα επισκεφθείτε.

Η ταξιδιωτική ταυτότητα της Ελλάδας, δεν περιλαμβάνει μόνο τα τοπία και τ’ αξιοθέατα. Περιλαμβάνει και τους ανθρώπους της. Εκείνους που, μέσω οργανισμών, οργανώσεων, συλλόγων και μεμονομένων δράσεων, προσπαθούν να διαφυλάξουν και ν’ αναδείξουν τη πολιτιστική και φυσική της κληρονομιά. Είναι για εμάς μεγάλη τιμή και χαρά να φιλοξενούμε στις σελίδες μας δελτία τύπου και άρθρα που αφορούν στις πρωτοβουλίες και στις δράσεις των συγκεκριμένων ανθρώπων και φορέων.

Ελπίζουμε να γίνουμε όλοι μια μεγάλη διαδικτυακή παρέα, με τόπο συνάντησης την ιστοσελίδα μας. Οι σελίδες μας στα social media περιμένουν τα σχόλιά σας και, γιατί όχι, τις παρατηρήσεις που θα μας κάνουν καλύτερους.

Το όραμά μας είναι, με το πέρασμα του χρόνου, το VoltaStinEllada.gr να μπορεί να ταξιδέυει τον επισκέπτη του σε κάθε σημείο της χώρας μας και να τον ενημερώνει για κάθε σημαντικό πολιτιστικό και τουριστικό δρώμενο. Ο δρόμος σίγουρα είναι ευχάριστος, αλλά μακρύς, καθώς το υλικό για τα μοναδικά μέρη της Ελλάδας και την ιστορία τους, είναι πραγματικά ανεξάντλητο.

Ας ξεκινήσουμε λοιπόν μαζί τη… Βόλτα στην Ελλάδα.